Strategische samenwerking met ontruimingszorg.nl

Traumaclean koopt nieuwe maskers.
27 februari 2020
Corona – ruimte desinfectie (COVID-19)
2 april 2020
Traumaclean koopt nieuwe maskers.
27 februari 2020
Corona – ruimte desinfectie (COVID-19)
2 april 2020

vanaf heden gaat Traumaclean samenwerken met ontruimingszorg.nl, het bedrijf van Laurens Koopmans, een enorm gedreven en enthousiaste ondernemer met passie voor zijn vak en gevoel voor de mens.

Ontruimingszorg.nl is een bedrijf dat zich door heel Nederland richt op het ontruimen van woningen en bedrijfspanden, voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt.

“Bij een ontruiming komt zoveel kijken, vaak op een moment dat mensen hele andere zaken aan hun hoofd hebben. Graag nemen wij op dit soort momenten de zorgen uit handen. Iedere klus is uniek en dus maatwerk. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten, hebben wij ons door de jaren in de Nederlandse markt neergezet als een betrouwbare partij voor zowel vele particuliere klanten, als voor verschillende bedrijven en organisaties. En daar ben ik zeer trots op” Aldus Laurens.

Het enthousiasme en professionaliteit waren de 2 belangrijkste zaken die de doorslag gaven voor de strategische samenwerking tussen onze bedrijven.

Ontruimingszorg.nl zal ons vanaf nu bijstaan bij onze ontruimingen, waardoor wij in staat zijn om nog sneller en nog beter de klant te ontzorgen. Daarnaast zullen wij Ontruimingszorg.nl ondersteunen bij ontruimingen waar een Biohazard, of een andere ernstige vervuiling is.

Traumaclean kan u professioneel bijstaan en ontzorgen. Wij hebben de ervaring en de materialen om ieder huis weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Ieder spoor, geur of
besmetting kunnen wij lokaliseren en schoonmaken, zodat wij een pand volledig gedesinfecteerd en veilig achterlaten.

Naast schoonmaak na verwaarlozing en lijkvinding, zijn wij ook gespecialiseerd in alle vormen van extreem schoonmaken hierbij valt te denken aan, ontruimen van drugslaboratoria, ontruimen van hoarders, dieren verontreiniging, etc.

Wij doen dit 24/7, 365 dagen per jaar, ons telefoonnummer (085 – 0470665) is altijd bereikbaar. Door onze centrale ligging, zijn we snel ter plaatse en is uw probleem snel verholpen.


Meer informatie over ontruimingszorg.nl vindt u via :
https://www.facebook.com/Ontruimingszorg.nl
https://ontruimingszorg.nl/
https://www.linkedin.com/company/ontruimingszorg/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *