Corona – ruimte desinfectie (COVID-19)

Strategische samenwerking met ontruimingszorg.nl
17 maart 2020
Traumaclean doneert faceshields aan frontliners
16 april 2020
Strategische samenwerking met ontruimingszorg.nl
17 maart 2020
Traumaclean doneert faceshields aan frontliners
16 april 2020
In deze onzekere en vreemde tijden is het belangrijk dat wij onszelf en anderen niet besmetten met het Corona virus( COVID-19). Een schone gedesinfecteerde ruimte is dan een prettige start.

Traumaclean heeft de juiste tools en mensen om iedereen snel en doeltreffend te helpen.

De desinfectiebehandeling van Traumaclean bestaat uit het toepassen van een speciale vernevelaar die is ontworpen om het desinfectiemiddel te vernevelen in fijne microscopisch kleine deeltjes. Deze deeltjes blijven in de lucht zweven tot ze langzaam op alle oppervlakken bezinken. Dit zorgt ervoor dat de oppervlakken gedurende een korte periode na de behandeling vochtig worden waardoor het desinfectiemiddel zijn werk kan doen, zonder residu achter te laten.

Het resultaat van een desinfectie wordt sterk bepaald door een goed uitgevoerde reiniging vooraf. Wanneer micro-organismen nog ingekapseld zitten in vuil kan het desinfectiemiddel niet voldoende zijn werk doen en bestaat het risico op overleven van deze micro organismen. Na de reiniging kan je gaan desinfecteren en na een korte periode van inwerken is de ruimte gedesinfecteerd en gereed voor gebruik.

Er wordt gebruikt gemaakt van een ontsmettingsmiddel op basis van waterstofperoxide (H2O2). Het middel is toegestaan door het College voor de Toelating van Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden (CTGB). Het middel is ter bestrijding van bacteriën, mycobacteriën, gisten, schimmels en virussen. Waterstofperoxide heeft een virusclaim volgens het CTGB.

Onze ruimte desinfectie is ook toepasbaar in overige ruimten zoals:

– Behandelruimtes
– Kantoren
– Winkels
– Scholen
– Zwembaden
– Openbare gebouwen (zoals stationshallen, gemeente)
– Musea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *