Trauma & Biohazard

Wij ontzorgen u op de momenten dat u zich niet met schoonmaken wilt bezig houden.
Vakkundige reiniging en desinfectie van ruimtes bevuild door bloed, speeksel, urine, sperma,
ontlasting – of andere vloeistoffen die al dan niet besmet zijn met pathogenen.


Bij calamiteiten kunt u ons 24/7 bereiken:


Bel nu: 085-0470665

Risico op besmetting


Na een overlijden / suïcide kan een ruimte aanzienlijk besmet zijn met bloed en/of andere lichaamsvloeistoffen ook kan er schade aangebracht zijn aan de ruimte zelf. Vaak is zo een gebeurtenis een overweldigende ervaring, waarbij iemand vaak geen idee heeft waar hij of zij moet beginnen met schoonmaken en welke risico’s er aan verbonden zijn.

Visueel schoon is wezenlijk anders dan hygiënisch en gedesinfecteerd. Het is zeer zorgvuldig werk met als doel om de ruimte hygiënisch en veilig achter te laten, i.p.v. enkel visueel schoon. Het klinkt misschien overdreven, maar zelfs één bloedspetter of ziekteverwekkende pathogeen kan serieuze gezondheidsgevaren opleveren, waarbij men het risico loopt op besmetting met HIV, tuberculose, hepatitis C, herpes, E. coli en meer.

Dit is waar wij u kunnen ontzorgen, Trauma Clean is gespecialiseerd in dit soort specialistische situaties, wij bezitten dan ook de juiste kennis en materialen om dergelijke schoonmaakopdrachten correct uit te kunnen voeren. Wij zorgen ervoor dat de ruimte zo snel mogelijk weer terugkomt naar zijn voormalige toestand, en verzekeren onze klanten dat zij de ruimte kunnen betreden zonder bang te hoeven zijn voor enige gezondheidsgevaren.


Woning of ruimte weer schoonNa het toegankelijk maken van de woning kan de familie de woning doorzoeken en persoonlijke, waardevolle en emotionele boedel en administratie uit de woning meenemen.

Indien u na afloop de woning door ons bedrijf volledig ontruimd wilt hebben dan is dit uiteraard mogelijk. Na uw goedkeuring op onze offerte gaan wij aan de slag om de woning keurig leeg en bezemschoon te maken. Indien u dat wenst kunnen wij de woning aan de verhuurder opleveren of zorgen wij er voor dat de koopwoning aan de makelaar opgeleverd wordt zodat hij/zij aan de slag kan met de verkoop van de woning.


Wij staan 24/7 paraat om u te helpen.